skip to Main Content

Update 13.45u: het is weer mogelijk om te reserveren. Het zwembad personeel blijft beoordelen of het verantwoord is om meer bezoekers toe te laten; de meest actuele informatie krijgt u aan de kassa.

We begrijpen dat iedereen graag wil zwemmen met warm weer. Naast de mogelijkheid om dit te bieden, staat de veiligheid van onze bezoekers centraal: de zwemveiligheid en de maatregelen om verantwoord te zwemmen in tijden van Corona (o.a. de 1,5m afstand regel).

Daarom is het nodig om je naam en e-mail adres middels een reservering door te geven. Dit geeft nog geen recht of garantie op entree. Bij de kassa dient nog een kaartje gekocht te worden of je abonnement getoond te worden. Bij het zwembad wordt door het zwembad personeel beoordeeld of het nog veilig en verantwoord is om meer mensen tot het zwembad toe te laten. Het kan dus voorkomen dat u wel gereserveerd heeft, maar niet meer kan zwemmen. We begrijpen dat dit vervelend is – maar de veiligheid staat voorop.

Op dit moment hebben we al dusdanig veel reserveringen binnen voor vandaag, dat het (tijdelijk) niet mogelijk is om nieuwe reserveringen te plaatsen. We begrijpen dat dit vervelend is – maar de veiligheid staat voorop.

We vragen de bezoekers vandaag om niet langer dan 2 uur te komen zwemmen bij drukte, zodat anderen ook de kans krijgen om een duik te nemen. Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking!

Back To Top
Zwembad de Veersloot langer gesloten

Helaas moeten de deuren van Zwembad de Veersloot nog langer gesloten blijven.

We hopen iedereen weer terug te zien zodra de zwembaden weer groen licht krijgen.

Zoals het er nu uit ziet zal het zwembad in ieder geval tot en met 15 maart gesloten zijn!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Groet Team de Veersloot