skip to Main Content

Beste bezoeker van De Veersloot,

We hebben elkaar al even moeten missen, maar de opening van De Veersloot komt steeds dichterbij. Zoals het er nu uitziet, zullen we allereerst openen voor het banen zwemmen. Zodra we meer nieuws hebben over het recreatieve zwemmen en andere activiteiten in de buitenbaden, brengen we u op de hoogte.

U kunt uw abonnement NU aanschaffen via de knop op de home pagina!

Hoe gaat het verder in zijn werk?
U vult uw informatie in (en die van gezinsleden indien u een gezinsabonnement koopt) en betaalt online. Indien u nog niet in het bezit bent van een zwempas, zal uw pasje na de opening bij de kassa klaarliggen of ter plekke worden aangemaakt.
Ben u wel in het bezit van een zwempas? Dan kan het door aanhoudende problemen met het kassasysteem enkele dagen duren totdat uw abonnement op uw pas staat. Natuurlijk kunt u, indien u heeft gereserveerd, gewoon komen zwemmen. Neem tot die tijd even een bewijs van betaling mee naar het zwembad.

Wij wachten nu nog op laatste onderhoudswerkzaamheden. Zodra deze gereed zijn, hopen wij zo snel mogelijk onze deuren te kunnen openen. Als u uw abonnement nu aanschaft, zijn we straks samen klaar voor (hopelijk) een heel mooi buitenseizoen! Daarnaast kunt u met uw abonnement natuurlijk ook komen zwemmen in het Maarten van der Weijdenbad. Het Maarten van der Weijdenbad opent maandag 19 april haar deuren voor banen zwemmen. Reserveren is hiervoor wel verplicht en kan via deze link. Heeft u geen abonnement? Dan betaalt u aan de kassa.

Tot die tijd kunt u ons volgen op onze verschillende sociale mediakanalen. Hier vindt u altijd de laatste nieuwtjes en krijgt u ook de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van het De Veersloot. Wij zouden het leuk vinden om ook op die manier contact met u te houden!

Back To Top