skip to Main Content

Het zwemseizoen staat weer voor de deur. Daarom gaat zwembad De Veersloot in Dirkshorn vanaf 29 april weer dagelijks open. We hebben gedurende de winter hard gewerkt om het bad te verbeteren, onder andere door veel te schilderen en speeltoestellen te vervangen.

De opening willen we dus niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we iedereen graag uit voor ons openingsevenement op woensdag 1 mei! Je krijgt op deze dag gratis toegang tot De Veersloot. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom op de Voorpolderweg 2B te Dirkshorn. Een mooie gelegenheid om een rondje te zwemmen en even bij te praten met dorpsgenoten. In het bad liggen extra (opblaas)materialen, zoals een glijbaan, banden en zwanen. Ondertussen kunnen we hopelijk lekker genieten van het lentezonnetje.

Maar weer of geen weer, ook als de zon zich wat minder laat zien, is het heerlijk zwemmen in ons bad: vanaf nu is de watertemperatuur namelijk altijd minimaal 22 graden. In tegenstelling tot eerdere seizoenen zullen we dan ook alle dagen opengaan.

Geen enkele reden om op woensdag 1 mei niet aanwezig te zijn dus.

Back To Top