skip to Main Content

Beste bezoeker van De Veersloot,

U heeft het misschien al meegekregen, maar vanaf 16 maart mogen de zwembaden weer open en worden de ABC-zwemlessen opgestart. Hoewel de andere activiteiten en doelgroepen nog geduld moeten hebben, geeft dit hoop. Het gaat de goede kant op voor de zwembaden.

Wij brengen u op de hoogte zodra de precieze openingsdata van de buitenbaden bekend zijn. Staat u ook al te popelen om een abonnement te kopen? Binnenkort komen we met meer informatie over wanneer en hoe u dit kunt doen (we werken met een nieuw systeem). Let op: dit is nu dus nog niet mogelijk

Het is voor seizoen 2021 mogelijk om twee verschillende soorten persoonlijke abonnementen af te sluiten:

  • Er is een persoonlijk abonnement dat toegang geeft tot de buitenbaden van Schagen Actief (€72,-). Hieronder vallen de Veersloot en het Maarten van der Weijdenbad.
  • Ook hebben we een persoonlijk abonnement dat toegang geeft tot alle buitenbaden (€84,-). Hiermee kunt u ook komen zwemmen in zwembad De Bever en zwembad Het Baafje.
  • Het is natuurlijk ook weer mogelijk om een gezinsabonnement af te sluiten. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als vorig seizoen.

Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid om een 12-badenkaart aan te schaffen. Deze meerbadenkaart is een jaar geldig en kost €50,-. Daarnaast is de meerbadenkaart niet locatie gebonden. Dit betekent dat je de kaart ook kunt gebruiken om te zwemmen in het Maarten van der Weijdenbadzwembad De Bever en zwembad Het Baafje.

Wilt u het laatste nieuws op de voet volgen? Houd dan de social media kanalen in de gaten!

Back To Top