Skip to content
Dagtarieven*

Tot en met 2 jaar

gratis

E-ticket (kopen via de website)

€ 5,50

Dagkaart aan de kassa (pinnen)

€ 7,-

Gezinsabonnementen

Twee gezinsleden

€ 129,-

Drie gezinsleden

€ 151,-

Vier gezinsleden

€ 173,-

Vijf gezinsleden

€ 195,-

Zes gezinsleden

€ 217,-

Zeven gezinsleden

€ 239,-

Acht gezinsleden

€ 261,-

Nieuwe zwempas

€ 4,- p.p.

Persoonlijke abonnementen

Persoonlijk abonnement Schagen

€ 80,-

Persoonlijk abonnement alle buitenbaden

€ 92,-

Nieuwe zwempas

€ 4,-

12-badenkaart

12-badenkaart

€ 55,-

0 t/m 2 jaar Gratis
Los kaartje € 4,-
Avondtarief (na 18:00 uur) € 2,-
Groepstarief op afspraak (min. 20 personen) € 3,- p.p.

Voorwaarden

(aanvullend op de Algemene Voorwaarden)

Kinderen jonger dan 18 jaar zonder A diploma hebben alleen toegang onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is en de zwemkunst machtig is. Indien de zwembadmedewerker vindt dat begeleiding ondanks een diploma noodzakelijk is heeft de zwembadmedewerker hierin het laatste woord.

DAGKAART

Een dagkaart is alleen geldig voor het betreffende zwembad en is eenmalig te gebruiken door 1 persoon. De dagkaart is niet gebonden aan een vaste dag, maar moet wel in het buitenbadseizoen 2023 gebruikt worden – hierna komt de dagkaart te vervallen.

GEZINSABONNEMENT

  • Gezinsabonnementen zijn op naam en kunnen niet worden uitgeleend/overgedragen.
  • Gezinsabonnementen kunnen gebruikt worden in alle buitenbaden: de Veersloot (Dirkshorn), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen), de Bever (Sint Pancras) en het Baafje (Heiloo).
  • Een gezinsabonnement bestaat uit ten minste één volwassene, zijnde een ouder/verzorger. De leden van een gezinsabonnement zijn woonachtig op hetzelfde adres. Een gezinsabonnement heeft maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) per gezinsabonnement.

PERSOONLIJK ABONNEMENT

  • Persoonlijke abonnementen zijn op naam en kunnen niet worden uitgeleend/overgedragen.
  • Het persoonlijk abonnement voor alle buitenbaden kan gebruikt worden in alle buitenbaden: de Veersloot (Dirkshorn), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen), de Bever (Sint Pancras) en het Baafje (Heiloo).
  • Het persoonlijk abonnement Schagen kan gebruikt worden voor het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen) en de Veersloot (Dirkshorn).

12-BADENKAART

De 12-badenkaart kan in al onze buitenbaden gebruikt worden. De 12-badenkaart is geldig gedurende het buitenbadseizoen 2023 en kan niet meegenomen worden naar volgend jaar. Let hier dus op bij uw aankoop!

Back To Top