skip to Main Content

Beste bezoeker van De Veersloot,

Wat waren we lekker op weg en wat hadden we er veel zin in! Nog even de puntjes op de i en dan waren we er helemaal klaar voor om jullie weer te verwelkomen. Woensdag konden we jullie eindelijk vertellen dat we maandag 18 mei onze deuren konden openen.
.. en toen kwam de techniek die gisteren opeens roet in het eten gooide. De frequentieregelaar ging stuk en alle stoppen zijn doorgeslagen. Dit betekent onder andere dat het verwarmen van het bad en de toevoer van het chloor stopt. Natuurlijk hebben we gezocht naar een oplossing om dit zo snel mogelijk te kunnen verhelpen, maar door leveringsproblemen lukt dit niet voor maandag. Dit betekent helaas dat we de opening van het bad moeten verplaatsen van 18 naar 22 mei😟
Door deze technische tegenvaller is besloten de ijsjesactie te verlengen. Als je voor 22 mei een gezinsabonnement afsluit, krijg je van ons een strippenkaart voor 10 gratis ijsjes als extra bedankje. Sluit je een persoonlijk abonnement af? Dan krijg je een strippenkaart voor 5 gratis ijsjes cadeau. Bestel je abonnement hier.
Net als jullie vinden ook wij het ontzettend jammer dat de opening iets langer op zich laat wachten. We moeten ons geduld nog even iets langer op de proef stellen en dan gaan we er vanaf 22 mei met z’n allen weer een top seizoen van maken.
Hopelijk tot snel!
Back To Top