skip to Main Content

Zwemmen in 2021

ZIEN WE JULLIE SNEL WEER?

Wij hebben goed nieuws. We openen begin mei onze deuren voor hopelijk een heel seizoen zwemplezier!

Vanaf 16 april 2021 start de abonnement verkoop. Na opening is het ook mogelijk om losse kaarten te kopen, zowel online als aan de kassa (alleen pinnen).

Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in de Veersloot anders dan normaal. Er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan moeten houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Op deze pagina kunt u hier alles over lezen.

Op dit moment geldt dat we in eerste instantie alleen geopend zijn voor het banenzwemmen en een maximum aantal bezoekers mogen toelaten in het bad. Daarom werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Zowel abonnementhouders als bezoekers die een los kaartje willen kopen, dienen vooraf te reserveren.

Via onderstaande links vindt u meer informatie over de openingstijden, het bestellen van een abonnement, het reserveren en kopen van kaartjes en de corona huisregels.

Veelgestelde vragen buitenbaden

In het zwemseizoen van 2021 dienen we nog rekening te houden met de coronamaatregelen en de opgestelde regels om een bezoek aan het zwembad veilig en verantwoord te laten verlopen. Via de bovenstaande buttons op deze pagina vindt u onze (aangepaste) openingstijden, onze coronaregels, de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen en de mogelijkheid om een reservering te maken.

Wat is er nieuw in 2021?

  • Sinds dit seizoen is het mogelijk om online uw plek te reserveren en direct online te betalen.
  • Als u aan de kassa een kaartje koopt, kunt u alleen met pin betalen.
  • De prijzen voor alle buitenbaden en abonnementen zijn gelijk.
  • U kunt een abonnement aanschaffen dat u toegang geeft tot beide buitenbaden van Schagen Actief: de Veersloot (Dirkshorn) en het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen).
  • Het is ook mogelijk een abonnement aan te schaffen dat u toegang geeft tot alle buitenbaden: de Veersloot (Dirkshorn), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen), de Bever (Sint Pancras) en het Baafje (Heiloo).
  • U kunt een 12-badenkaart kopen. Deze kaart is een jaar geldig en kan in al onze buitenbaden gebruikt worden.

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘baden’ op staan, zullen verlengd worden t/m 31 december 2021. Deze meerbadenkaarten zijn dus nog geldig in het zwemseizoen van 2021.

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2022. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer open kunnen.

Als u een abonnement wilt betalen met een Langedijkerspas/Meedoenpas, dient u contact op te nemen via de website.

Back To Top